Over Nayla

Mijn naam is Nayla Belza en ik ben gepassioneerd over training, voeding en vooral over het helpen van anderen bij het bereiken van hun (fysieke & mentale) doelstellingen. Deze passie heb ik meegenomen vanuit mijn geboorteland, Argentinië.

Vanaf mijn 19de ben ik begonnen als fitness groepsinstructrice en na het behalen van mijn diploma (sport &welzijn) ben ik ook actief als personal trainer.

Ik ben nu ruim 19 jaar actief in de fitnessbranche en ik vind het geweldig om mensen te helpen om hun doel te behalen.
Ik ben een (personal) trainer die je kent, die je begeleidt en motiveert en die er samen met jou aan werkt om jouw doelstellingen te behalen.

Achtergrond

In Argentinië heb ik de ERA afgerond, een 4-jarige opleiding die te boek staat als één van de zwaarste en beste opleidingen binnen de wereld van sport en welzijn in Argentinië. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond, waarin ik me daarna heb gespecialiseerd in Anatomie, Fitness & Sport en Personal Training.

Sinds 2011 ben ik woonachtig in Nederland waar ik ondertussen diverse opleidingen, workshops en trainingen heb gevolgd m.b.t. Voeding, Coaching, Kettelbel training, Crossbox en Powerlifting.

Na het behalen van mijn Yoga docentschap in 2014, ben ik officieel yogadocent. Ik geef lessen op alle niveaus.

Specialiteiten

Ik ben een Personal Trainer die trainingen volledig op jouw doelen afstemt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering, spieropbouw, fitheid, preventie of gezondheid in algemene zin. Door mijn vlieguren, mijn werkervaring kan ik jou gericht helpen met jouw eigen gezondheidsdoelstellingen.

Ik help je om op de meest effectieve manier jezelf in topconditie te brengen en te behouden. Ik ben niet alleen je trainer, maar ook jouw coach, motivator en inspirator die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.

Effectieve begeleiding en persoonlijke aandacht is mijn specialiteit!