Voedingsdeskundige


Je fit voelen, lekker in je vel zitten en vitaal door het leven gaan: wie wil dat niet? De realiteit is helaas vaak anders: door bijvoorbeeld werkdruk, relaties of geldzorgen ervaar je stress en moeheid, schiet een voedzame maaltijd er vaker bij in en beweeg je minder dan je zou willen. Het gevolg: je voelt je niet helder in je hoofd en ook niet goed in je lijf.

Als lifestyle coach help ik je aan de juiste mindset om goed voor jou en jouw lijf te zorgen. Ik geef advies over wat je wel en beter niet eet en zorg ervoor dat jij voldoende beweegt, op een manier die bij jou past. Daarmee verbeter ik jouw gezondheid en vitaliteit.

Ik ben jouw mentale coach, voedingsconsulent, personal trainer in één zodat jij zelfverzekerd een fit, vitaal en mooi leven leidt!

Verandering van gewoonten

Heb je moeite om op te starten?
Ben je klaar met de lusteloosheid die je nu voelt?
Zoek je hulp bij de ontwikkeling van een evenwichtig voedingspatroon?
Wil je sterker worden?
Of mogen er wat kilo’s af?

Door een combinatie van mentale coaching, voedingsconsulten en personal training pakken we samen jouw levensstijl aan.
Je wordt je bewust van je eigen gewoonten, je let beter op wat je eet en beweegt meer in een sport die je zelf leuk vindt. Na drie tot vier maanden zijn jouw hoofd en lijf meer in balans en gewend aan jouw nieuwe stap. Je bereikt je doelen, vo elt je lekkerder in je vel en je hebt meer energie!

Waarom voedingsbegeleiding?

Jouw trainingsresultaten zijn voor 80% te danken aan het juiste dieet. Voeding is dus niet weg te denken uit het trainingsschema voor een fitter lichaam. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of aan een betere conditie werkt, de juiste voeding is van doorslaggevend belang.Daarom biedt Nayla Belza personal training jou de voedingsbegeleiding die jij nodig hebt om jouw doelen te realiseren.

Voeding heeft niet alleen invloed op jouw lichaamsgewicht, vetpercentage en spiermassa, maar bepaalt ook hoe jij je voelt, of jij lekker in je vel zit. Door goed te eten ben je gezonder, energieker, presteer je beter en ga je er beter uitzien.

Ik sta klaar om jou de passende begeleiding te geven die jij nodig hebt.